Followers

March 31, 2011

Hey kamu pokok, batu yang pandai bercakap dan berkata..
Kamu tidak perlu nak hairan sangat..
Tidak perlu nak kepoh sangat hal aku...
Aku tidak mahu dengar suara-suara sumbang..
Biarlah aku makan sorang, berjalan seorang, 
Even aku bercerita seorang diri
aku tidak pernah mengunakan duit Mara korang ok...
Aku guna duit makbapak aku..
JADI..!!! 
Simpan je berita kalian bila aku berjalan sendiri..
!!
Aku memang lembut berkata..
Tapi bila hati aku diusik..
Aku MARAH..!!
Jangan ganggu perjalanan hidup aku..
INGAT tu..!!
Jangan..



cam ne nak gune formspring ny?tolong ajar...xtawu nak gune..

cam ne nak gune formspring ny?tolong ajar...xtawu nak gune..

Answer here

no mood..!!


Mak, 
Kite sakit pewot..!!
Kite nak balik..
TOLONG..!!
ZzzZzzzZZz..

saye xsuke kelas malam..!!




..google..

March 30, 2011

Hot..hot..hot...




Wah panasnya cuaca sekarang...bukan saja di siang hari, tapi dah malam begini pown still terasa bahangnya...Yaallah dasyat lah...Setiap kali sebelum tidur kena mandi dulu even dah mandi petangny...Huhh nasib uma ny ada kelengkapan uma yang sempurna, maksud saya mesih basuh kebal saya tu...Kalau tidak patah lah jari saya nak menyental semua baju bila cuaca panas begini...hehehe...Banyak baju xbasuh lagi asyik bertukar pakaian jerk..Sebabnya bila panas jerk mandi..Bila mandi tukar pakaian..bila tukar pakaian bakul pown penuh ..bila bakul penuh macam biasa lah hujung minggu baru basuh..hehehe...Saya xsuka basuh baju sikit-sikit..saya suku tunggu bakul penuh baru basuh..Pemalehnye..anak sapa lah tu...heheh..Dasyat...


AIS


Cuaca panas macam ny pown saya tetap cari sesuatu yang sejuk..xkiralah air ker eskim ker ape lah janji sejuk..Tadi saya makan eskim..fuhhh lega nya...Sonoknya..tekak saya asyik lapa jerk..Tapi malas nak layan...Kalau dilayan habis lah saya nanti..Tapi masalah nya bila tidak dilayan tengah malam kebulok lah jawabnya...atoyai..lecehh lah..



ESKIM YG  CUMEL



Sok ny kalau dapat makan ABC fuhhh bestnye....Aikkk macam-macam nak makan..best nye..nak balik JB lah cam ny...huhhh cedeynye...Leceh lah jauh cam ny..sume saya susah nak dapat...TEringat lak kat ayah, heheh waktu ayah hantar p terminal nak balik kolej last week dia dah cium kite sume,,ingat dia tak nak teman kite tungu bas tapi tak.. Ayah dah tium dahi kite awal-awal..pastu dia start moto terus jalan..Tapi tibe-tibe ayah datang balik bawakkan kita air ngn jajan ..hehehe...PAstu ayah tunngu kita sampai bas jalan..baru ayah balik.."owhhh ayah diri mu tiada tolok bandingnya"..ala  nantok lah..Saya dah dapat mum eskim, coklet  ngan jajan ny..so saya dah ley titow...tpi still terasa bahang lagi..huhhh...okey..Malam..



ITE NAK IDOW DAH..
bubye....
NAK MUM KEPCI LER!!!!
ADUH DAPPP NYE!!!
NAK
NAk
NAK
KITE 
NAK!!






FROM GOOGLE...THANKS..











 *PARI-PARI COME TO ME*

kemboje putih hantu cantik...!!







March 29, 2011

tergangu!!

Kalau saya tidak diberi kesabaran yang tinggi saya dah tumbuk dua orang gadis yang sakitkan hati saya minngu lepas, Tapi saya masih diberi akal berfikir dengan tenang..Saya dah di Sem akhir jadi saya tidak mahu buat masalah...Sakit sangat hati saya tak terkata-kata..Owh terima kasih si gadis manis..Kamu memang sangat cumel:-)


 

credit to google..

Assgmnt mia meyh...


Banyak pulak cerita aku update sekarang...
Hehehe

Kali ini cerita pasal kerja tangan si mia lak...
Waktu ny hari ahad.Ayah dia tak kerja dan mahu berjalan dengan orang baru iaitu
 Umar hafiy a.k.a dak HALUS..Kenapa halus???
Tu kakak dia yang bagi nama dak halus..
Kakak tengok iklan nescafe kat tv3 pastu tus pangil adik dia adik aus...(pelat)..
Hahahaha....



HALUSKAN??
Heehehhe...
Suke aku tgk dak halus ny..
Tembam..
Kalau mak ngan ayah die xnampak aku gigit jerk pipi die..

okey foto kat bawa ny sume hasil mia sendiri..
Mia mmg hebat klu pegang handfone camera ny..
Huhuhu....


muke selambe jerk bile akak die kate:
"peace adekkkk"


Langsi jerk adek tgk kakak dia..
hahhaha...



Ny aku taw muke dia mintak cucu...
Tapi aderr ngn mia xdapat tolong...
Adekk cume minun cucu mama jerk...

opsss sory ya...


Ny last kerja mia record video: Adeeekkk....!!

video

 all creadit to "Damia Hannah"

di tag oleh cik Maswee_da...hehehe..

Selamat petang....
Otey macam biasa bila lappy dah sehat perkara pertama saya jenguk adalah blog...
Tu dah menjadi kebiasaan...
Wooo...
Rindu beb kat blog ny...
Lama dah xmengUp-date...
Ermmm...

Okey...
Cam biasa sign in jerk saya terus tenguk the letes story kawan2...
Tup..Tap..tup..Tap..
Saya di Tag oleh cik Mas..
Hehehe
Okey terima kasih ye....
Mari saya selesaikan soalan bombastik cik mas kita ny...




(1) ADAKAH ANDA RASA ANDA HOT?

Fuhh..saya xhot pown...Tapi cuaca kat Kolej Legenda ny saja yang teramat  hot...
Berprluh beb...




(2) UPLOAD WALLPAPER YANG ANDA GUNA SEKARANG?



(3) CERITA PASAL GAMBAR..

Ny pic kite orang kat cameron highland...
YeS i like this place..!!
I wanna go there again...!!
Kalau saya ada banyak duait sekarang,
 malam ny pown saya sanggup nak p sana lagi....
kat sana sangat tenang...
YES sanagat tenang..
Pastu..
Nak makan eskim setobelly lagi..
Nak mkn banyak2....
nyumm..nyummm
cedap...





(4) BILA HARI TERAKHIR ANDA MAKAN AYAM?

Wah nak cerita pasal makan ayam, tadi baru saja saya tapau nasik lemak ayam..
tapi saya makan xabis pown...





(5) LAGU TERAKHIR YANG ANDA GUNA?

Kotak - Masih cinta





(6) APA YANG ANDA BUAT KETIKA SEDANG MENYELESAIKAN TAG INI?

Saya sedang terfikirkan sesuatu sambil berangan dan menonton tv3...




(7) SELAIN NAMA SENDIRI , ANDA DIPANGIL DENGAN NAMA APA?

jap2 saya fikir....
*  kakak(ayah)
* Yang(along n angah)
* Ader (mia)
* Mok 
ada lagi satu tapi malu nak cakap...xpelah xnk tulis...hehehe..




(8) TAG 8 ORANG RAKAN BLOGGER ANDA , okey..


Otey dah cukup 8 blogger saye tag...
Hehehe...

lappy ite dah sehat...

Baby pink ite dah sehat..Baby kite sayang awk...
Sumpah sayang awk..!!
huhh...
Windunya......
3 hari kite xjumpa kan...
Bosan kan hidup bila sunyi gila..
Nasib kamu xparah..
Kalau tidak
Tuhan saja tahu perasaan ny...
huhuu
DAN sekarang....
Dh tiada sapa yang dapat pisah kan kita...


Nape saya sayang awk?
Sebab awk hadiah hari lahir saya paling istimewa...
dari mak ayah kite...
Sebab tu sya sayang awk...
Tapi janji ngn kite jgn osak2 lagi taw...
Kesian kite...


dah 3 tahun kita bersama..
-SWeEt kAn-


 ..ini bermaksud sebenarnya...
Tapi saya saja yg tahu...
Hehehe...

March 24, 2011

urmmm..!!

Encik "perasaan" boleh tak awk duduk tepi saya diam2..
Bagi saya stdy dulu untuk berapa jam ny..
Saya xnak gagal..!!
Saya merayu pada awk  "perasaan.."
Saya janji pas saya stdy ny, saya selesaikan masalah kita sama-sama k..
Tapi bagi saya waktu k...
Seketika saja..

Pelissss..!!
Duduk diam-diam k..
Kita stdy sama2 k...
Huhhhh...!!

Si GILA itu Aku..!!

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
lol..!!
Saya ..!!!
Tolong...!!!!
Benci...!!!!!!!
Huhhhhhhhhh!!!
 
GILA..!!

March 23, 2011

Nyanyi Dalam Hati:


-HATI saye BERGETAR-


Should I believe what is happening...??
YES..
should believe it..!!
I am still thinking & thinking...
But it is late..
I want to apologize... 
YES, I was wrong..
I am very sorry..

 


But..!!


NUR INDAH...
NUR INDAH...
NUR INDAH...

Please think positive.. 
It would reasonable..

March 21, 2011

huhhh....!!


Saya nak jerit kuat2 ny!!

SILA TUTUP TELINGA ANDA>>>>

1
2
3

ArghHhhhhhhhhhh!!!!!
Arghhhhh..!!
Arghhh.!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Fuhhh..!!
okey..
='(

March 17, 2011

...my soul is empty...

.................Salam sejahtera semua...!!

Hehehe,.latelyny blog aku suram gila...Tiada berita langsung..Bosan kan..entahlah..Aku tiada mood sebenarnya..Cerita berlambak, tapi mood aku masih melayang-layang..Nantilah bila aku ada mood aku update semua carita ya..Lagi pown Lapy aku sakit sekarang..Aku pown jarang dah on9...Aku nak hantar beby aku p clinic wat medikak check up..Tapi ntah bila...Sian dia, b4 this dah bape kali masuk wad..tapi sama jerk..huhhh...

Okey, back to story moly aku malam ini...Aku rasa hati aku malam ny sangat sedih dan sayu...Kenapaya?aku cuba lelapkan mata tapi xnak juga terlelap...Aku dengar lagu tidur ku juga xmau juga terlelap...Di hatiku terlintas sesuatu yang tidak kena sebenarnya malam ny...Tapi aku tak dapat ungkapkan...
OWHH WHAT THE FISH!!

What is going on?
What wrong with me??
Owhh peliss help me...!!





Kata-kata semangat untuk aku:


"Kadang-kadang Allah sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah hendak memberi kita pelangi"

" si perindu   cilik"